Erilaisia ​​arkkitehtuurityyppejä

Oletko koskaan miettinyt, mikä on arkkitehdille tärkeintä? Se on muoto, tyylit tai voit sanoa eri tyyppejä. Jokainen arkkitehtoninen tyyppi ei ole kuppi teetä yksittäiselle arkkitehdille. He ovat oman alansa asiantuntijoita. Ja näitä vastaavia kenttiä aiomme keskustella artikkelissa.

Arkkitehtuuri on laaja valikoima uravaihtoehtoja, joissa voit tutkia erilaisia ​​suunnittelutaitoja, ymmärrystä ja taiteellista tunnelmaa. Se, mikä tekee jokaisesta arkkitehtuurityypistä erilaisen, ovat tuotteiden asettelu, graafinen asettelu ja pelisuunnittelu.

Asuinrakennusarkkitehti

Nimi itsessään kertoo tällaisten arkkitehtien työtehtävistä. Nämä arkkitehdit ovat eräänlaisia ​​yksityisiä arkkitehteja, jotka ovat tekemisissä asiakkaiden kanssa henkilökohtaisesti. Se tarkoittaa yleensä, että he ovat kaupallisten arkkitehtien lisäksi enemmän mukana neuvotteluissa tai tiedät ajanpuutteen.

He aloittavat yleensä projektin asiakkaan kokouksessa, jossa asiakas keskustelee budjetti-, maku- ja visiovaatimuksistaan. Sen jälkeen arkkitehti laatii eräänlaisen suunnitelman ehdotetusta suunnitelmasta. Asuinrakennusarkkitehdille on melko ilmeistä ottaa huomioon erityismääräykset, kuten ympäristötekijät, kaavoituslait ja rakenteellinen vakaus.

Esteettinen vetovoima asuntojen tai muiden vastaavien rakenteiden suunnittelussa on näille arkkitehdeille välttämätöntä. Siksi he haluaisivat lähestyä sähköjärjestelmiä, ilmanvaihtoa, lämmitystä ja ilmastointia eri tavalla kuin muut arkkitehdit. Yleensä sinun on suoritettava kolmen vuoden koulutusjakso päästäksesi lisensointikokeeseen.

Vihreä suunnitteluarkkitehti

Vihreän tai kestävän suunnittelun arkkitehdit ovat erikoistuneet konsultoimaan ja toteuttamaan ympäristöystävällisiä rakennusmenetelmiä ja suunnittelua. Heillä on yleensä syvällinen tietämys kestävistä tuotteista, joissa on voimakas vihreä muotoilu. Se on ihmis- ja ympäristöystävällinen lähestymistapa, joka vähentää rakennusprojektien haitallisia vaikutuksia.

Useimmissa yhteisöissä vihreämmän tai ympäristöystävällisen kodin rakentaminen on valinnanvaraa. Toisin kuin tyypillisille rakennuksille asetetut koodivaatimukset, vihreän suunnittelun arkkitehdin on mentävä näitä tarpeita pidemmälle parantaakseen rakennuksen yleistä tehokkuutta ja minimoidakseen elinkaariympäristön rakenteen vaikutukset ja kustannukset.

Vihreät designit keskittyvät pääasiassa kestävän kehityksen lisäämiseen. Niissä on erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten vettä säästävät putkikalusteet, energiatehokkaat laitteet ja valaistus, uusiutuvat energialähteet, myrkyttömien ja ei-synteettisten materiaalien käyttö, vastuullisesti korjattu puu, tehokas tilankäyttö, harmaan veden uudelleenkäyttö, sadeveden talteenotto ja pian.

Related Post