urbanstory

Johdanto

Concrete Installation LLC aikoo tulla johtavaksi betonimuottipalvelujen tarjoajaksi alueella. Tämä tarkoittaa, että meillä on aina parhaat ja tehokkaimmat tilat, prosessit ja ihmiset. Tämän saavuttamiseksi betoniasennus investoi monin tavoin, mikä maksaa asiakkailleen kilpailuetuja.

Yhtiön yleinen strategia perustuu jatkuvaan parantamisprosessiin, jossa asetetaan tavoitteet, mitataan tuloksia ja annetaan palautetta kasvun ja edistyksen helpottamiseksi.

Betoniasennus on Oklahoman osakeyhtiö, jonka pääkonttorit sijaitsevat Sulphurissa, Oklahomassa. Betoniasennusten hallinta on erittäin kokenutta ja pätevää. Barry Newman johtaa johtoryhmää, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus rakennusalalta.

Tuotteet

Betonin asennus on kehittänyt hienostuneita muottiratkaisuja joihinkin nykypäivän monimutkaisimpiin rakennushankkeisiin. Yhtiön vakiomuotoiset järjestelmät ovat monipuolisia ja täysin mukautettavissa erilaisiin kokoonpanoihin, kuten Y-seiniin, akseleihin ja pyöreisiin seiniin.

Betonin asennusjärjestelmä voidaan sovittaa melkein mihin tahansa rakentamista koskevaan vaatimukseen. Yrityksen asiantuntijahenkilöstö pystyy suunnittelemaan ja valmistamaan kaikki räätälöidyt komponentit tai tarvikkeet, joita voidaan tarvita muottipaketin täyttämiseen.

Omistajat, kehittäjät, rakennuspäälliköt, pääurakoitsijat ja konkreettiset alihankkijat ovat saavuttaneet huomattavia säästöjä työ- ja materiaalikustannuksissa käyttämällä rakenteellisia ääriviivojen rakennusmenetelmiä, järjestelmiä ja laitteita. Sovelluksia ovat kaupalliset ja asuinrakenteet, sillat, koulutushankkeet, virkistyshankkeet, siviilihankkeet, tunnelit, apuohjelmat, ympäristöhankkeet ja käytännöllisesti katsoen kaikki muut betonirakenteet.

Marketti

Asuntoteollisuus on edennyt punaisella tahdilla useita vuosia peräkkäin. Kaikkien aikojen ennätys saavutettiin vuonna 1998, jolloin myytiin 886 000 uutta omakotitaloa. Tämä merkitsi 10 prosentin voittoa 804 000 vuonna 1997 myydystä vankasta kokonaismäärästä ja 8,1 prosentin nousua edellisestä ennätyksestä, joka oli 819 000 asuntoa vuonna 1977. Yhden perheen asuntorakentamisen osuus oli 48 miljoonaa dollaria teollisuuden tuottamasta 125 miljoonasta dollarista. . Tämä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden laajentaa betoniasennustoimintaa ja saada merkittävä markkinaosuus ensisijaisella kohdemarkkinasegmentillään. Yhtiö aikoo myös keskittyä vähemmässä määrin asuin- ja raskaaseen rakennusteollisuuteen, joka on myös tällä hetkellä erittäin vahva.

Yhtiö aikoo kehittää nopeasti markkinointiliittoja alan johtajien kanssa ja jatkaa palvelujensa myyntiä asunto- ja liikerakentajille. Markkinastrategiana on hyödyntää Betoniasennuksen liittoutumia turvaamalla kaupungin, läänin sekä osavaltion ja liittohallituksen sopimukset.

Betonin asennus aikoo käyttää suoramyyntivoimaa, suhdemyyntiä ja alihankkijoita pääsemään markkinoille. Nämä kanavat ovat sopivimpia markkinointiajan, alentuneiden pääomavaatimusten ja vakiintuneiden jakelukanavien nopean saatavuuden vuoksi.

Taloudelliset näkökohdat

Odotamme olevan kannattava ensimmäisen toimintavuoden aikana. Huolimatta ensimmäisistä suurista käteisvaroista myynnin edistämiseksi, yrityksen kassatilin odotetaan pysyvän terveenä. Yhtiö odottaa ansaitsevansa noin 1,5 miljoonaa dollaria tuloja vuoteen 3 mennessä.